آیتم 0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان

شارژر

به طور کلی صنعت باتری در طی دهه های گذشته پیشرفت چشم گیری نداشته است و بهترین باتری ها هم عمر و توان محدودی دارند از این رو شارژر باتری به یکی از ضروری ترین وسیله های جانبی تبدیل شده است. 

شارژر باتری چیست؟

دستگاهی که برای تامین انرژی در یک باتری ثانویه (باتری قابل شارژ) با ایجاد جریان الکتریسیته از طریق آن بکار می رود.

عملکرد شارژر باتری ها چگونه است؟

شارژر باتری، باتری ها را شارژ می کند تا زمانی که به ولتاژ خاصی برسند و سپس باتری آنها را شارژ می کند تا زمانی که قطع شود. اگر جریان شارژ یا دشارژ باتری های قابل شارژ خارج از حد توان باتری ها باشد یا به دلایلی قطب مثبت و منفی باتری، اتصال کوتاه شود، باتری به شدت آسیب خواهد دید. علت عدم موفقیت اتومبیل های برقی نیز توان محدود باتری ها و نیز وزن زیاد آن ها می باشد. اگر روزی بشر بتواند باتری بسیار مرغوبی بسازد که سریعا شارژ شود و وزن کمی داشته باشد، صنعت اتومبیل های برقی نیز متحول خواهد شد و خودرو های برقی به سرعت با خودروهای احتراق داخلی جایگزین خواهند شد.

انواع شارژر باتری:

1) شارژر غیر هوشمند: این نوع از شارژرها مجهز به قطع کن نیستند یعنی به صورت همزمان کل باتری‌ها را شارژ می‌کنند. مکن است نسخه‌های پیشرفته و گران‌تر این شارژرها  مجهز به قطع کن باشد که در این صورت هم کل باتری‌ها از یک جریان مستقیم بهره می‌برند. برا استفاده بهتر از این باتری ها می‌توانید با توجه به باتری، به صورت دستی یا توسط آداپتورهای تایمر دار زمان مورد نیاز برای شارژر کردن آن را محاسبه کنید. ناگفته نماند که این شارژرها کارایی باتری‌ها را کم می‌کنند.

2) شارژر هوشمند : به این شارژرها هوشمند میگویند چون این قابلیت را دارند تا هر باتری را به صورت جداگانه شارژ کنند .  این شارژرها ظرفیت هر باتری را اندازه گیری می‌کنند، و حتی قادرند که حافظه باتری را خالی کنند. زمانی که یک باتری به صورت کامل خالی نشده باشد و آن را به شارژر متصل کنید، کارایی آن کاهش می‌یابد. هنگامی که یک شارژر هوشمند را خریداری کنید به راحتی حافظه باتری پاک می‌شود و کارایی باتری هم حفظ می‌شود. در حقیقت میزان شارژ باتری خالی می‌شود و سپس ولتاژ آن اندازه گیری می‌شود و سپس دوباره باتری را شارژ می‌کند و دوباره میزان شارژ را خالی می‌کند؛ و در نتیجه ولتاژ باتری را اندازه گیری می‌کند، با مقایسه کردن این نتایج بدست آمده ظرفیت باتری را محاسبه کرده  و تا زمانی که به نتیجه متعادل برسد، این عملیات شارژ و دشارژ را تکرار می‌کند.

3) شارژر سریع :  در واقع با استفاده از این شارژرها مدت زمان شارژ را می‌توان کاهش داد یعنی زمان شارژ حدود نصف می‌شود. البته قابل توجه است که  با استفاده از این شارژرها، کارایی و کیفیت باتری کمتر می‌شود؛ بنابراین اگر نیازی نیست که باتری را به صورت روزانه شارژ کنید، و زمان کافی دارید بهتر است از این شارژرها استفاده نکنید.  

4) شارژر خورشیدی : از اسم این باتری‌ها مشخص است که با نور خورشید باتری را شارژ می‌کنند یعنی در طول شب در حالت دشارژ هستند و در طول روز در حالت شارژ هستند.   شارژرهای سولار یا همان خورشیدی معمولا انرژی کمی تولید می‌کنند. شارژرهای خورشیدی برای عملکرد خودشان به نور خورشید نیاز دارند. اگر این شارژرها برای باتری‌ها جای مناسب و استانداردی نداشته باشند، نور خورشید باتری‌ها را خراب می‌کند؛ بنابراین برای شارژ کردن باتری‌های کوچک، استفاده از این شارژرها را توصیه نمی‌شود. 

5) شارژر بی سیم : نحوه کار شارژر بی سیم شارژ بی‌سیم مبتنی بر القای الکترومغناطیسی است . اولین مقوله ای که در باره این شارژرها باید درنظر گرفت ، قابلیت پشتیبانی از شارژ بیسیم توسط باتری است . از نظر راحتی، استفاده از شارژرهای بی‌سیم معمولا بسیار بهتر از شارژرهای سیمی است اما لازم به ذکر است اگر عواملی مانند سرعت، کارایی و گرما را درنظر بگیریم  در بیشتر مواقع اینطور نخواهد بود .

تماس با واحد بازرگانی سایت: 05137130000 داخلی 5

تماس با واحد پشتیبانی سایت: 09396718656

با تامین الکتریک همراه باشید در هفته های آینده مطلب شارژر کامل تر می شود.

با تشکر تیم فروشگاه آنلاین تامین الکتریک




  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین