چراغ خطی
چراغ های خطی سیستم های روشنایی مدرنی و جدیدی هستند که از لحاظ کارایی نسبت به چراغ های روشنایی سنتی از بازده نوری بسیار بالاتر، شار نوری بیشتر، طول عمر و دوام بالا، مصرف پایین انرژی و ارائه نور یکدست و یکنواخت به محیط برخوردارند. چراغ های خطی از منظر طراحی نورپردازی نیز دارای ویژگی های بهتری هستند که امکان خلق طراحی های نورپردازی متنوع و متناسب با طراحی داخلی و با در نظر گرفتن ویژگی های پلان معماری و استفاده درست از زوایا و انحناهای فضا را بوجود می آورد.
با استفاده از نورپردازی خطی و ایجاد لاین های نوری متناسب با گوشه ها، کنج ها و زوایای پلان معماری، می توان علاوه بر تأمین روشنایی محیط، بر زیبایی های المان های معماری نیز تأکید کرد. استفاده از چنین خصوصیاتی باعث استقبال روز افزون معماران و طراحان داخلی برای بکارگیری چراغ های خطی با ویژگی های عالی در نورپردازی و طراحی داخلی شده است.
نورپردازی خطی به عنوان نورپردازی که توسط چراغ های خطی (مخالف مربع یا گرد) انجام می گیرد، تعریف می شود. این چراغ های خطی نسبت به روشنایی سنتی، خطوط نور را در یک منطقه باریک تر توزیع می کنند. معمولاً این چراغ ها طول بلندی داشته و به صورت های مختلفی از جمله به صورت معلق از یک سقف (چراغ خطی آویز)، چراغ خطی توکار و یا چراغ خطی روکار بر روی سقف و یا دیوار نصب می شوند. تنوع نصب این چراغ ها باعث می شود که برای هر نوع فضایی بتوان از گزینه متناسب با شرایط آن فضا استفاده کرد.
چراغ خطی یا لاینی ال ای دی چیست؟
شاید قبل از خرید اینترنتی انواع چراغ خطی ال ای دی روکار، توکار و آویز کنجکاو باشید با این محصولات بیشتر آشنا شوید. برای توضیح باید گفت روشنایی خطی به عنوان یک چراغ روشنایی خطی (در مقابل چراغهای مربع یا گرد) تعریف میشود. این لامپها دارای نوری طولانی هستند تا نور را در ناحیه باریکتری نسبت به نورپردازی سنتی توزیع کنند. معمولاً طول این چراغها زیاد است و به صورت آویز از سقف یا به صورت روکار و توکار روی سقف و دیوار ساختمان نصب میشوند.
در گذشته چیزی به نام روشنایی خطی وجود نداشت. این امر نورپردازی برخی از ساختمانها و مناطق را دشوار میکرد. برخی از مناطقی که نورپردازی آنها بدون روشنایی خطی دشوارتر بود، فضاهای طولانی در خرده فروشیها، انبارها و روشنایی ادارات بودند. در گذشته، این فضاهای طولانی با لامپهای رشتهای بزرگ روشن میشدند که خروجی لومن مفیدی را ارائه نمیکردند و یک شار نوری بسیار کمی تولید میکردند. روشنایی خطی برای اولین بار در ساختمانها در حدود دهه 1950 در فضاهای صنعتی با استفاده از لامپهای فلورسنت یا مهتابی گرد دیده شد. با رشد فناوری، این محصولات بیشتر مورد استفاده قرار گرفت تا آنجا که منجر به استفاده از نور خطی در بسیاری از کارگاهها، فضاهای خرده فروشی و تجاری و همچنین گاراژهای خانگی شد.
با افزایش تقاضا برای روشنایی خطی، تقاضا برای محصولی زیباتر با عملکرد بهتر نیز افزایش یافت. هنگامی که روشنایی LED در اوایل دهه 2000 در دسترس قرار گرفت، شاهد جهشهای بزرگی در روشنایی خطی بودیم. روشنایی خطی LED برای خطوط نوری پیوسته بدون هیچ نقطه تاریک (قبلاً در جایی که یک لوله فلورسنت به پایان رسید و دیگری شروع شده بود) مورد استفاده قرار میگرفت. از زمان معرفی LED و استفاده از آنها در چراغهای خطی، این محصولات با پیشرفتهای زیباییشناختی و عملکردی زیادی رو به رو شدند و به همین علت تقاضا برای خرید انواع چراغ خطی یا لاینی روکار، توکار و آویز افزایش چشمگیری داشته است. این روزها که به نور خطی نگاه میکنیم، گزینههای زیادی مانند آفتابی، مهتابی، RGBW، دی لایت و موارد دیگر در دسترس است.
تماس با واحد بازرگانی سایت: 05137130000 داخلی 5
تماس با واحد پشتیبانی سایت: 09396718656
با تامین الکتریک همراه باشید در هفته های آینده مطلب چراغ خطی کامل تر می شود.
باتشکر تیم فروشگاه اینترنتی تامین الکتریک