دبیر انجمن صنفی کارفرمائی تولیدکنندگان لامپ هم با بیان اینکه میزان درخشندگی لامپ چینی در مقایسه با لامپ ایرانی نزدیک به نصف است، گفت: وقتی مشترک لامپ چینی ۴۰ وات را خریداری می کند این لامپ تنها برای ۲۰ وات نوردهی دارد.
وی با اشاره به کیفیت پائین و در کنار قیمت بسیار ارزان لامپ های چینی، تصریح کرد: در حالی یک لامپ ۴۰ وات ایرانی حدود ۴۰۰۰ لومر درخشندگی دارد که لامپ ۴۰ وات چینی تنها ۵۰۰ لومر درخشندگی و نوردهی دارد که این موضع در آزمایشگاه های مرجع به اثبات رسیده است.
دبیر انجمن صنفی کارفرمائی تولیدکنندگان لامپ در تشریح دلایل سرطان زا بودن لامپ های چینی، توضیح داد: در لامپ چینی از پوشش های فسفری بسیار ارزان قیمتی استفاده می شود که نمی تواند کل سطح شیشه ای و حباب لامپ را پوشش دهد و از این رو از سطح پوشش داده نشده اشعه UV متصاعد می شود.
به اعتقاد کارشناسان در شرایط فعلی پایین بودن عمر مصرف، کاهش شدید درخشندگی، بالا و غیر بهینه بودن مصرف برق، نداشتن ضمانت نامه، استاندارد، خروج ارز و کاهش ظرفیت تولید ساخت سازندگان داخلی از مهمترین چالش های ورود این کالاهای بی کیفیت به بازار برق کشور است.
از سوی دیگر سازندگان داخلی مدعی هستند: میزان جیوه و فسفر درون لامپ های غیر استاندارد چینی، بسیار بالا بوده و حتی نسبت به استفاده از این تجهیزات هشدارهایی به مشترکان برق داده شده است.