از فروشگاه های خرده فروشی تا اداره ها، از ساختمان های تجاری تا خانه های مسکونی، پنل های LED محیطی دلپذیر را برای شما به ارمغان میآورند.
چراغ سقفی LED برای تأمین روشنایی محیط از تکنولوژی متفاوتی نسبت به دیگر چراغ ها بهره میبرد. پنل های LED با طراحی مدرنی که دارند جایگزین مناسبی برای چراغ های فلورسنت محسوب شده و یکی از بهترین گزینه ها برای تنظیم روشنایی داخلی فضاهای مختلف ساختمان هستند. انعطاف پذیری در طراحی، کیفیت نور کارآمد، قابلیت استفاده مداوم و طولانی مدت، طول عمر بالا، ایجاد طیف رنگی متنوع، سازگاری با نرم افزارهای متعدد و…، بدون شک از نقاط قوت چراغ LED به شمار میآیند.
پنل های LED تراشههای بیشتری نسبت به سایر چراغ های با تکنولوژی LED داشته و به همین دلیل نور بیشتری تولید می نمایند. این چراغ ها در اندازه های مختلف تولید شده و قیمت آنها به اندازه و وات آن بستگی دارد.
طراحی:
پنلهای LED به منظور ایجاد شرایط نوری بهتر ساخته شدهاند. چراغ سقفی معمولاً دارای یک قاب آلومینیومی سبک وزن بوده که از سه لایه تشکیل شده است؛ قاب پنل ها یکی از مهم ترین اجزای تشکیل دهنده آن می باشد که به منظور جلوگیری از هدر رفتن نور طراحی شده است. لایه های داخلی شامل چیپ های LED، صفحه هدایت کننده نور و دیفیوزر میباشد. دیفیوزر به طور معمول در مقابل صفحه هدایت کننده نور قرار گرفته و کار آن توزیع نور به طور یکنواخت و مساوی در سطح پنل میباشد. همچنین صفحه منعکس کننده نور دقیقاً در پشت صفحه هدایتکننده نور قرار دارد.
بخش حیاتی دیگر در پنل، صفحه انتهایی پنل است که بر روی دید کلی چراغ های روشنایی تاثیر میگذارد. پنل های LED معمولاً توسط هیت سینک تجهیز میشوند تا ایمنی را تضمین نمایند.
کیفیت نور:
صفحه هدایت کننده LED نوعی از ماده نوری است که طراحی شده تا در هنگام اتصال به منبع تغذیه، نور روشن و همگن ارائه دهد. صفحه هدایت کننده و دیفیوزر با همدیگر کار کرده تا یک نور یکنواخت را تولید نمایند. تکنولوژی مورد استفاده در روشنایی پنل ها، امکان روشن شدن آنی را بدون هیچگونه لرزش نور، تابش اشعه فرا بنفش و غیره فراهم مینماید.
مواد و رنگ چراغ های LED:
آلومینیوم یکی از بهترین مواد برای استفاده به عنوان قاب پنل ها میباشد که معمولاً در پشت پنل مورد استفاده قرار میگیرد. چیپ های LED معمولا از آلومینیوم، آرسنید و گالیوم درست میگردند. ناخالصی به منظور ایجاد الکترونهای آزاد و افزایش هدایت مواد نیمه هادی اضافه میگردد. این ناخالصیها قابلیت تعیین رنگ چیپها را نیز دارند که چگونه رنگ مورد نظر بدون استفاده از فیلتر قابل دستیابی باشد. چیپ های LED به طور معمول توانایی ایجاد رنگ سفید را دارند.
به سایز، کیفیت جنس و نور ساطع شده از آنها دارد.
بهره وری انرژی:
محصولات روشنایی LED در مقایسه با سایر منابع روشنایی (فلورسنت و غیره) مصرف انرژی بسیار کمتری دارد.
طول عمر:
روشنایی LED به عنوان طولانی ترین طول عمر شناخته شده است. برای مثال میانگین مدت زمان استفاده از لامپ های LED در حدود 60 هزار ساعت است، در حالی که میانگین مصرف لامپهای 60 وات رشتهای در حدود 1500 ساعت و لامپهای CFL بین 6000 تا 15000 ساعت می باشد. در حقیقت محاسبه طول عمر چراغ ها بر مبنای ساعت های عملکرد لامپ نیست، بلکه این محاسبه بر مبنای مقدار ساعتی است که چراغ در محدوده درصد روشنایی مطلوب عمل مینماید. هنگامی که درصد روشنایی به مقداری کمتر از ۳۰ درصد برسد، زمان تعویض لامپ میباشد. با فرض استفاده ۸ ساعت در روز از پنلهای LED، انتظار میرود طول عمری حدود ۱۷ سال داشته باشند. بهره نوری بالا و طول عمر بسیار بالا، راهکار هایی کارآمد، برای افزایش بهرهوری سیستمهای روشنایی است.
پنل LED دوستدار محیط زیست:
تکنولوژی به کاربرده شده در پنل های LED یک تکنولوژی سبز برای تأمین روشنایی است. پنل های LED اشعه ای از خود ساطع نمی کنند. همچنین فرآیند تولید پنل ها تقریباً هیچ نوع آلودگی ایجاد نمی کند. همه مواد استفاده شده برای تولید پنل ها را می توان بازیافت نمود. این ویژگی قابل بازیافت بودن برای توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی بسیار ضروری است.