آیتم 0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان

مقالات علمی

  • 33
  • 1047 مرتبه
پچ پنل چیست؟

پچ پنل چیست؟

29 خرداد 1396

پچ پنل قطعه ای مستطیل شکل است که روی آن به تعداد مشخص پورت شبکه وجود دارد مثلاً 24 پورت، 48 پورت و…. در هنگام کابل کشی در هر قسمت از ساختمان چندین سوکت شبکه قرار می گیرد که ممکن است مورد استفاده قرار نگیرد و کاربری از طریق آنها به شبکه متصل نباشد اما باید این امکان باشد تا در هنگام افزایش کاربر این سوکت ها را وارد مدار شبکه کرد به همین دلیل متخصصان کابل کشی برای حل این مشکل از پچ پنل استفاده می کنند یعنی تمام کابل هایی که به سوکت ها متصل هستند را در یک نقطه که مرکز قرار گیری رک می باشد جمع آوری میکنند و آنها را وارد پچ پنل کرده و شماره گذاری می کنند تا در صورت لزوم هر سوکتی را که میخواهند با یک کابل کوچک شبکه به سوئیچ متصل کنند.

وظیفه اصلی پچ پنل قرار گیری بین نقاط انتهایی کابل های شبکه و تجهیزات شبکه ای مثل هاب، روتر و… است و به جای اینکه کابلهای شبکه مستقیما به این تجهیزات وصل بشوند از طریق پچ پنل وصل میشوند به عبارت دیگه وجودش به هیچ وجه الزامی نیست ولی بکار بردنش در شبکه هایی که در طی زمان گسترش و تغییرات دارن کار را راحت میکند.

پچ پنل‌ها از تعدادی پورت شبکه تشکیل شده‌اند و در رک قرار می گیرند. متناسب با نیاز یک سیستم شبکه و تعداد فعلی و آتی کلاینت‌ها، ممکن است که تعداد پچ پنل‌ها در رک اصلی متغیر باشد، اما نکته مهم این است که یک سر تمامی کابل‌های کشیده شده شبکه در کل ساختمان در نهایت به پچ پنل وارد شده و ارتباط‌های شبکه را شکل می‌دهند.

اگر از پچ پنل استفاده نکنیم:

زمانی ک میخواهید کلاینت خاصی را مستقیما به یکی از Device های اتاق سرور وصل کنید باید یک کابل مجزا برایش بکشید یا اینکه با Tester سر کابل را پیدا کنید.

اگر بخواهید کابل یکی از کلاینت ها رو از سوئیچ بکشید. یا ترتیب اتصال سرور ها و سوئیچ ها را عوض کنید به مشکل می خورید.

مزیت های استفاده از پچ پنل:

تمام شبکه شما در اتاق سرور، و در دسترس است و نیازی به بیرون رفتن و حتی جابجا شدن در اتاق را ندارید.

علاوه بر این در صورت عدم استفاده از پچ پنل و با اولین جا به جا شدن تصادفی کابل ها خصوصا در زمانی که تعداد گره ها بالاست باعث به هدر رفتن یک روز کاری شما میشود.

تجهیزات شبکه

patch Panel در ابعاد مختلف و چگالی پورت متفاوت به بازار عرضه می شوند . دقت داشته باشید که patch panel را بایستی متناسب کابل بکار رفته در سیستم انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر کابل شما Cat6 است حتما باید patch panel و کابلهای رابط را متناسب با همین کابل تهیه نمایید زیرا در صورت عدم تطابق، سیگنال حامل داده را تضعیف خواهد کرد.

 

 

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.

فهرست موضوعات

راهنمای خرید
ورود به فروشگاه
 
ارسال سریع
 
پارس شعاع توس
 
سیم و کابل شهاب جم
 
امید پدیده
 
پارسه شید