آیتم 0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان

مقالات علمی

  • 104
  • 950 مرتبه
شبکه اترنت (Ethernet) چیست؟

شبکه اترنت (Ethernet) چیست؟

12 آذر 1396

دستیابی به اطلاعات با روش هاي مطمئن و با سـرعت بالا رمز موفقیت هر سازمان و موسسه است .اکثر افراد امروزه با مفهوم اینترنت آشنا بوده و به نوعی از آن استفاده می کنند. در واقع اینترنت نمونه ی بارزی از یک شبکه کامپیوتری است که در آن میلیون ها کامپیوتر در سرتاسر دنیا به هم متصل شده اند. شبکه های کامپیوتری بر اساس مؤلفه های مختلف دسته بندی های متنوعی دارند که یکی از آن ها "حوزه جغرافیایی" می باشد. در این دسته بندی شبکه های کامپیوتری به دو دسته LAN (Local area network) و WAN (Wide area network) تقسیم می شوند. شبکه اترنت  (Ethernet)در واقع همان LAN یا شبکه محلی است که در آن مجموعه ای از دستگاه های موجود در یک مکان جغرافیایی محدود مانند یک اتاق به هم وصل می شوند. امروزه به دلیل استفاده از فیبر نوری با مزیت پهنای باند بالا و نرخ پایین خطا در این شبکه ها، امکان ارتباط چندین دستگاه که در مسافت های دور از هم حتی تا چندین کیلومتر نیز قرار دارند فراهم شده است.

امروزه بـا بکـارگیري و اسـتفاده از فیبر نوري در شـبکه هاي LAN امکان ارتباط دسـتگاههاي متعـدد که در مسافت هاي طولانی نسـبت به یکـدیگر قرار دارنـد، فراهم شده است.

اترنت در مـدت زمان کوتاهی بعنوان یکی از تکنولوژي هاي رایـج براي برپا سازی شبکه در سـطح دنیا مطرح گردید. همزمان با پیشـرفت هـاي مهم در زمینه شـبکه هـاي کامپیوتري، تجهیزات و دسـتگاه هاي مربوطه، شـبکه هاي اترنت نیز همگام با تحولات فوق شـده و قابلیت هاي متفاوتی را در بطن خود ایجاد نمود. با توجه به تغییرات و اصـلاحات انجام شـده در شـبکه هاي اترنت، عملکرد و نحوه کار آنان نسـبت به شبکه هاي اولیه تفاوت چندانی نکرده است. در اترنت اولیه، ارتباط تمام دستگاه هاي موجود در شبکه از طریق یک کابل انجام میگرفت که توسط تمام دسـتگاهها به اشتراك گذاشته میگردید. پس از اتصال یک دستگاه به کابل مشترك، میبایست پتانسـیل هاي لازم بمنظور ایجاد ارتباط با سایر دستگاههاي مربوطه نیز در بطن دستگاه وجود داشته باشد (کارت شبکه.( بدین ترتیـب امکـان گسـترش شــبکه بمنظـور اسـتفاده از دسـتگاههاي جدیـد براحـتی انجـام و نیـازي بـه اعمـال تغییرات بر روي دسـتگاههاي موجود در شـبکه نخواهد بود. اترنت یک تکنولوژي محلی (LAN) است. اکثر شـبکه هاي اولیه در حـدود اندازه یک ساختمان بوده و دسـتگاهها نزدیک به هم بودند. دسـتگاههاي موجود بر روي یک شـبکه اترنت صـرفا قادر به استفاده از چند صد متر کابل بیشتر نبودند. اخیرا با توجه به توسـعه امکانات مخابراتی و محیط انتقال، زمینه اسـتقرار دسـتگاههاي موجود در یک شـبکه اترنت بـا مسـافت هاي چنـد کیلومتر نیز فراهم شـده است. 

اترنت چیست

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.

فهرست موضوعات

راهنمای خرید
ورود به فروشگاه
 
ارسال سریع
 
پارس شعاع توس
 
سیم و کابل شهاب جم
 
امید پدیده
 
پارسه شید