آیتم 0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان

  • 305
  • 879 مرتبه
علت چشمک زدن لامپ های کم مصرف

علت چشمک زدن لامپ های کم مصرف

22 دی 1397

حتما شما هم در مواقعی با مشکل چشمک زدن لامپ های کم مصرف در حالتی که کلید قطع است مواجه شده اید. این مشکل زمانی بیشتر آزار دهنده خواهد بود که در اتاق خواب اتفاق بیافتد، آن وقت حتما شما را بیش از حد کلافه خواهد نمود. اگر لحظه روشن شدن لامپ کم مصرف دقت کنید، می بینید که لامپ کم مصرف چند لحظه دیرتر از زدن کلید روشن می شود این یعنی تا رسیدن به ولتاژی مناسب و تحریک الکترون های داخل لامپ کمی زمان صرف می شود. ولتاژ باید از یك حدی بیشتر شود (داخل مدار الکترونیکی لامپ کم مصرف) تا لامپ روشن شود.

1-درون لامپ کم مصرف:

درون لامپ کم مصرف یك مدار یکسو کننده وجود دارد (مبدل برق شهر به برق مستقیم یا DC). مقدار ولتاژ خازن بعد از یکسو کننده باید به یه مقدار خاصی برسد (شارژ شود) تا عملیات شروع شود (دشارژ شود). در اکثر مواقعی که لامپ کم مصرف چشمک می زند، تقصیر این خازن هست.

یعنی وقتی ولتاژ خیلی کمی به این خازن می رسد شروع به شارژ شدن می کند و با سرعت روی المان های مدار تخلیه می شود آن زمانی که لامپ کم مصرف چشمک می زند یعنی خازن بار خودش را روی المان های مدار تخلیه می کند و دوباره شروع به شارژ شدن می کند. این چرخه ادامه پیدا می کند و براى اینست که لامپ کم مصرف هر چند ثانیه یا دقیقه یکبار چشمک می زند.

پس مقدار کمی از جریان به لامپ کم مصرف می رسد و این جریان کم، نمی تواند لامپ را به طور کامل روشن کند ولی برای شارژ و دشارژ شدن آن خازن کافیست، شارژ شدن خازن طول می کشد اما خالی شدنش، آنى ست.

 2-اتصال مستقیم فاز به لامپ:

براى روشن شدن لامپ باید مسیری از فاز به نول یا بالژس شکل بگیرد، مثلا وقتی شما کلید برق رامی زنید در واقع لامپ را بین فاز و نول قرار می دهید، جریان از طریق لامپ بین فاز و نول جابجا می شود، این یك قانون در برق هست. در برخی ساختمان ها، حالا به اشتباه یا عمدی سیم فاز را مستقیم به مصرف کننده وصل می کنند و نول را به کلید می برند (وظیفه كلید، کامل کردن مدار برای برقراری جریان هست).

در موردی وقتی فاز مستقیم به لامپ کم مصرف رفته، بدنه لامپ، سرپیچ، دیوار، سقف یا یك تكه آهنی فلزی چیزی می تواند نقش نول رو بازی کند اما نه به اندازه ای که جریان کامل رد بشود. این جریان کم، باعث چشمک زدن لامپ کم مصرف می شود.

استفاده از کلید برق چراغ دار:

کلیدهای چراغ‌ دار برای هدایت کاربر در تاریکی است که اگر در تاریکی به دنبال کلید برق بودید به‌ جایی برخورد نکنید. لامپ داخل کلیدها به همراه یک عدد مقاومت زیاد (چند کیلو اهم) سری شده است که جریان کمی می‌کشد این جریان کم کافی است تا مدار لامپ کم ‌مصرف فعال بشود. برای اینکه در این مورد از دست چشمک زدن لامپ کم ‌مصرف خلاص بشوید می‌توانید لامپ داخل کلید را جدا کنید یا بشکنید یا در غیر این صورت از کلیدهای بدون چراغ استفاده کنید. یا از لامپ LED استفاده کنید.

استفاده از کلید دیمر:

این نوع کلید ها از قابلیت های بسیار خوبی برخوردار می باشند که می تواند ولتاژ خروجی را تنظیم نماید و چشمک زدن های لامپ های کم مصرف را به حداقل برساند.

مجموعه بازرگانی سپهران تامین کننده و مجری پروژه های برق می باشد. جهت اطلاع از محصولات شرکت با ما تماس بگیرید.

تلفن:    05137130000 و 09396718656
پست الکترونیک: Info@taminelectric.com

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.

فهرست موضوعات

راهنمای خرید
ورود به فروشگاه
 
ارسال سریع
 
پارس شعاع توس
 
سیم و کابل شهاب جم
 
امید پدیده
 
پارسه شید