آیتم 0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان

  • 325
  • 1655 مرتبه
انواع کابل مخابراتی

انواع کابل مخابراتی

12 تیر 1398

امروزه بخش عظیمی از زندگی بشر را ارتباطات در برگرفته است که مهم ترین بخش آن را می توان مخابرات و تجهیزات آن نام برد، مخابرات در برقراری ارتباطات امروزی نقش پر رنگی را ایفا میکند، برای برقراری ارتباط لازم است تجهیزاتی در نظر گرفته شود که مهم ترین بخش آن را سیم و کابل های مخابراتی تشکیل می دهید، تنوع در سیم و کابل های مخابراتی بسیار زیاد می باشد که به شرح ذیل می باشد.

سیم و کابل مخابراتی:

سیم کابل های مخابراتی در دو دسته بندی قرار دارد که عبارتند از:

1- سیم و کابل با مغز مسی

2- سیم و کابل با مغز نوری از این نوع سیم و کابل های به صورت هوایی و زمینی استفاده می شود.

کابل های مخابراتی با مغز نوری:

1- کابل نوری ژله فیلد خاکی: این نوع کابل ها به صورت مستقیم داخل خاک دفن شده و برای مسافت های زیاد بین شهری استفاده می شود.

2- کابل نوری ژله فیلد کانالی: کابل های نوری کانالی عموما در جاهایی استفاده می شود که در معرض حیوانات جونده قرار داشته و یا شرایط جوی مناسب نبوده و امکان دارد با وارد شدن صدمه به کابل شود در آن صورت از کابل های نوری کانالی استفاده می شود.

3- کابل مهاردار هوایی: از این نوع کابل نوری برای مناطق روستایی برای ارتباط با مرکز استفاده می شود.

کابل های هوایی با مغز مسی:

1 - کابل ژله فیلد خاکی:

این نوع کابل مخابراتی را کابل مشترکین نیز می گویند که برای دفن مستقیم در محیط باز استفاده می شود قطر هادی این نوع کابل 0.4 و 0.6 می باشد، کاربرد این نوع کابل به طور عموم برای محیط های بیرونی و محیط های که جانوران جونده دارد استفاده می شود که ساختار آن به این ترتیب: هادی مسی کابل ژله فیلد خاکی، عایق هادی مسی، ژله گرم، نوار پلی استر، نوار آلومینیوم، روکش داخلی، آرمورد و روکش خارجی می باشد. 

2- کابل ژله فیلد کانالی:

این نوع کابل را که کابل مشترکین یاد نموده و به طور عموم برای ارتباط بین مراکز و کافور بکار برده می شود و مناسب برای نصب در کانال ها است که ترتیب آن بدین صورت: هادی کابل، عایق، ژله، نوار پل استر، نوار آلومینیوم و روکش می باشد.

3- کابل ایرکور کانالی:

از این نوع کابل مخابراتی برای ارتباط بین مراکز مخابراتی استفاده می شود و دارای استاندارد IEC ، TCL می باشد.

4- کابل هوایی مهاردار:

این نوع کابل های مخابراتی در شبکه های روستایی و محلی استفاده شده که برای نصب به روی تیره های نگهدارنده بکار می رود به یاد داشته باشید در این نوع کابل 7 رشته فولادی گالوانیزه به هم تابیده شده بکار رفته است.

5- کابل هوایی ساده:

کابل های هوایی ساده که برای نصب هوایی استفاده شده و کاربرد آن برای ارتباط بین شبکه های شهر و روستایی در مناطق کوهستانی می باشد و همین طور برای استفاده های عمومی مخابرات از این نوع کابل استفاده می شود.

6- دوبل هوایی مهار دار:

یکی از کاربردی ترین سیم کابل های مخابراتی کابل دوبل هوایی مهاردار می باشد که متشکل از: یک رشته سیم مفتولی و دو رشته سیم مسی که یک مشترک را یک پست اتصال می دهد.

 

سیم و کابل مخابراتی 

کابل های هوایی مخابراتی:

ساختار کابل های هوایی به گونه ای است که روکش آن مستحکم بوده و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار نمی باشد و در برابر نور خورشید بارندگی دمایی متغییر هوا می تواند پایداری خود را حفظ نماید.

کابل های زمینی مخابراتی:

ساختار کابل های زمینی نظر به کابل های هوایی متفاوت بوده و دارای رنگ طوسی می باشد این کابل ها از انعطاف پذیری بالایی برخوردار می باشد و در محیط های داخلی ساختمان بکار میرود.

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.

فهرست موضوعات

راهنمای خرید
ورود به فروشگاه
 
ارسال سریع
 
پارس شعاع توس
 
سیم و کابل شهاب جم
 
امید پدیده
 
پارسه شید